Fly Fra Oslo Til San Francisco

På hjemmesidene til American Holidays søker du enkelt frem reiser til USAs storbyer, blant annet fly til San Francisco. Vi har i mange år tilbudt reiser for nordmenn til USA. Et av våre mål er, for eksempel, å kunne skaffe deg billige flybilletter til San Francisco.

Når du lander med fly fra Oslo til San Francisco er det en kort tur inn til sentrum i denne sjarmerende og frisinnede byen som har vært et sentrum for alt som skiller seg ut. Byen kjennetegnes ofte av Golden Gate Bridge, men kan også by på severdigheter som fengselet Alcatraz, som er fengselet som huset gangsteren Al Capone. Eller du kan prøve en av verdens eneste taubanetrikker med billettører som viderefører en lang tradisjon for at du skal oppleve trikkene som de var i gamle dager.

Billige Flybilletter til San Francisco

Etter at du har tatt deg til denne spennende byen med fly til San Francisco, kan du oppleve alle de mange mulighetene byen har å by på. Ta en spasertur eller ta et godt måltid på en av fortausrestaurantene på Fisherman’s Warf eller opplev Chinatown med sin unike atmosfære og som er en av de største kinesiske distrikter i USA, eller North Beach med sine unike italienske restauranter. Du oppdager alltid nye sider hver gang du besøker byen på Californias vestkyst. Du kan stadig finne billige flybilletter til San Francisco her hos oss.

Etter du ankommer med fly fra Oslo til San Francisco kan du velge om du reiser videre med leiebil, taxi eller buss.

På våre hjemmesider er det praktisk og enkelt å finne fly fra Oslo til San Francisco. Det er bare å søke frem tidene som passer best, og du har raskt skaffet deg billige flybilletter til San Francisco. Fly fra Oslo til San Francisco er starten på å oppleve denne eksepsjonelle byen.

 

De mest populære byer i USA