Fly Fra Oslo Til Chicago

American Holidays tilbyr praktiske og brukervennlige nettsider for å søke frem fly til USA for deg. Et eksempel på en glimrende reise er fly Oslo Chicago. Med lang fartstid i bransjen hjelper vi deg å finne den beste løsningen du kunne tenke deg for å legge turen til USA i år, og kan blant annet hjelpe deg å finne frem til billige flybilletter til Chicago.

Når du har booket deg fly fra Oslo til Chicago kan du glede deg til å komme frem til The Windy City på bredden av Lake Michigan, som er en av de største innsjøene i USA. Om denne byen i Illinois kjenner mange til gangsteroppgjørene som utspilte seg i gatene på 1930-tallet når kjente kriminelle som Al Capone forsøkte å få makten over det illegale markedet for Alkohol og annet inntil han ble stoppet av IRS og sendt til Alcatraz i San Francisco Bay. Dette er byen som er kjent for sine L-trains, eller elevated trains. Med denne måten å bygge ut offentlig transport kunne man effektivt knytte sammen tettbefolkede bydeler downtown Chicago.  

Billige Flybilletter Til Chicago

Fly Oslo Chicago tar deg på noen timer til Dulles internasjonale flyplass hvor turen inn til sentrum er forholdsvis kort. Da er du raskt i sentrum av denne byen med så mye historie. Du kan nyte mange avslappende ettermiddager langs fredelige Lake Michigan, selv om det til tider kan være en del vind som kommer inn fra innsjøen. Derav kallenavnet, Windy City. Byen har også vært hjemby til kjente og kjære musikere, spesielt innenfor Blues og Soul. Du kan fortsatt få med deg konserter med mange flinke musiker på Buddy Guys’ i downtown Chicago. Det er ikke hver kveld du finner kjente band der, men det dette stedet tiltrekker noen av de flinkeste musikerne  og vil gi deg en glimrende musikkopplevelse. Billige flybilletter til Chicago frakter deg og familien din til The Windy City for å la dere fasinere av byens uendelige sjarm.

Start opp PCen og bestill fly fra Oslo til Chicago hvor turen fra Dulles til sentrum er kort med enten taxi eller buss. Noen timer etter dere har satt dere ombord i fly fra Oslo til Chicago, er dere klare for alt hva denne byen ved Lake Michigan har å tilby.

De mest populære byer i USA