Fly Fra Oslo til Boston

Søk frem fly til Boston fra Oslo hos oss i American Holidays. Vi er et Oslobasert firma med lang erfaring i å skreddersy USA reiser til nordmenn. Kjøp billige flybilletter til Boston hos oss.

Ta fly Oslo Boston og kom til en by med mye amerikansk tradisjon, kjent for sine mange universiteter, blant annet prestisjeuniversitetet Harvard. I tillegg til det at det er en by med spesiell og unik atmosfære med sin spesielle arkitektur og blanding mellom nytt og gammelt, så er det en by hvor mange amerikanere drar for å studere og hvor sport som Baseball, Football og Basketball er en viktig del av Boston. Boston er fullspekket av kultur i form av arkitektur og museer og kan tilby idylliske parker og muligheter for opplevelsesrike spaserturer langs elvene Mystic River og Charles River som deler opp byen med gammeldagse og moderne broer. Dette er byen for par som ønsker en romantisk storbytur, så vel som familier som vil oppleve amerikansk kultur på sitt beste. Kom raskt frem til en spennende storby med rolig og elegant atmosfære med billige flybilletter til Boston.

Billige Flybilletter til Boston

Med fly Oslo Boston kommer du til en by som var hjembyen til John F. Kennedy og flere TV-serier som mange av oss har fulgt i mange år, blant annet Cheers. Flere kjente og kjære skuespillere kommer fra Boston, som Ben Affleck og Matt LeBlanc. Dette er en by rik på kultur og har vært et viktig sentrum for amerikansk samfunn og politikk i over 200 år. Med fly Oslo Boston til kommer du enkelt videre til denne storbyopplevelsen med leiebil, taxi eller buss.

Du finner raskt fly fra Oslo til Boston på våre praktiske nettsider. Finn frem til flyet du vil ha og få opp de flytidene som passer best for deg og familien for billige flybilletter til Boston. Fly fra Oslo til Boston er starten på en spennende opplevelse i ferien.

De mest populære byer i USA